مورد اعتماد

Instagram

dany0265
24.4MB
دانلود
دانلودهای فروشگاه 0 - 5
نسخه 9.8.0 2 سال قبل

توضیح Instagram

Instagram is een eenvoudige manier om de gebeurtenissen in de wereld om je heen vast te leggen en te delen. Volg vrienden en familie om te zien wat er gaande is in hun leven en ontdek accounts van over de hele wereld die de dingen delen die jij leuk vindt. Voeg je bij een community van meer dan 500 miljoen mensen en deel alle momenten van je dag: de hoogtepunten en alles ertussenin.

Met Instagram kun je het volgende:

• Foto’s en video’s plaatsen die je in je profiel wilt laten zien. Deze bewerken met creatieve gereedschappen en meerdere fragmenten combineren in één video.

• Meerdere foto’s en video's (zo veel als je wilt!) toevoegen aan je verhaal. Deze tot leven brengen met tekst- en tekengereedschappen. Ze verdwijnen na 24 uur en worden niet weergegeven in je profiel of overzicht.

• Verhalen van de mensen die je volgt bekijken in een balk boven in je overzicht Bekijk ze wanneer jij daar tijd voor hebt.

• Foto's en video's ontdekken die je leuk vindt en nieuwe accounts volgen via het tabblad Verkennen.

• Rechtstreeks privéberichten, foto's, video's en berichten vanuit je overzicht delen naar vrienden met Instagram Direct.

• Onmiddellijk foto's en video's delen op Facebook, Twitter, Tumblr en andere sociale netwerken.</br></br></br></br></br></br>

مشاهده بیشتر

ذخیره رتبه بندی های کاربر برای Instagram

0
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

پرچم Instagram

پرچم trusted
بخوبی کار می کند 18
پرچم needs licence
نیازمند گواهینامه 0
پرچم fake
اپلیکیشن تقلبی 2
پرچم virus
ویروس 0
آواتار فروشگاه dany0265
dany0265 فروشگاه 4 545

APK اطلاعات درباره Instagram

نسخه APK 9.8.0
سازگاری Android 4.1.x+ (Jelly Bean)
برنامه نویس Instagram
شرایط حریم خصوصی http://instagram.com/legal/privacy/


دانلود Instagram APK
دانلود